понеделник, 26 ноември 2018 г.

Лалатович се връща във Войводина


Треньорът на нишкия Раднички вече знае къде ще продължи кариерата.

Треньорската въртележка продължава. Войводина след ремито със Земун остана без треньора Драган Окука. Опитният наставник подаде оставка, а на пейката на клуба от Нови Сад проведе само два месеца.

Под въпрос е кой ще води Войводина до края на есенния дял на сезона, но е ясно, че управата на клуба в средата на декември ще върне бивш треньор с който през 2016 година имаше много успехи.

Ненад Лалатович е актуален треньор на Раднички (Ниш), а договорът му изтича на 16 декември и след мача срещу Цървена звезда сам каза, че съществува възможност да напусне клуба от Ниш.

- Имам договор до декември, но ако получа добро предложение може би ще напусна Чаир - остана загадъчен Ненад Лалатович.

Все пак, ясно е още отсега, че стратегът на Раднички ще продължи треньорската кариера във Войводина, с оглед на това, че е договорил почти всичко с управата на клуба от Нови Сад.

И преди да пристигне на Чаир, Лалатович изтъкваше как един от най-хубавите периоди в кариерата е провел точно работейки във Войводина и би искал един ден да се завърне.

През декември 2016 Ненад Лалатович напусна Нови Сад, защото получи по-добро предложение от Чукарички, макар че решаващо беше напускането на тогавашното ръководство на Войводина начело с Драголюб Збилич.

На пейката на отбора от Нови Сад Лалатович е сядал в 53 срещи, а е записал 31 победи, 13 равенства и само девет поражения.

За сериозните намерения да се върне във Войводина свидетелстват играчи с които Лалатович вече се е свързал, за да ги убеди да се придружат към него в клуба от Нови Сад.

От друга страна и в Раднички не стоят със скръстени ръце, а вече са в контакт с Александър Веселинович и са договорили сътрудничество, под условието ако не обновят договора на Лалатович в последния момент, което не изглежда вероятно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар