вторник, 27 ноември 2018 г.

Дегенек: Имаме право да се надяваме


Футболистите на Цървена звезда, окуражени от победата над Ливърпул в Белград, пълни с оптимизъм очакват гостуването на Наполи в сряда от 22 часа. Един от стълбовете в отбраната, както и в предходните срещи, ще бъде Милош Дегенек, който преди пътя към Апенинския полуостров обяви безпощадна борба.

- Имаме още един ден за подготовка, а тогава ни предстои важен дуел. Очаквам да направим възможно най-добър мач, особено защото за пръв път в гостуване в груповата фаза ще имаме подкрепата на нашите привърженици. Вярваме в положителния изход, имаме право да мечтаем и се надяваме - изтъкна бранителят.

Цървена звезда, а и Наполи, през уикенда спечелиха по точка във вътрешните първенства.

- Наполи направи реми с Киево в първенството, но не смятам, че този резултат е провал. Съперник им беше качествен отбор, не си използваха възможностите и победата им се измъкна. Резултатът в първенството не значи много преди идващия мач, и ние завършихме наравно с Раднички па може да се каже, че по този въпрос влизаме от същата позиция в двубоя.

Мачът между същите съперници в първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига е значителен урок за червено-белите.

- Скъпоценен опит от първия мач. Ще погледнем отново записа от Белград и да се потрудим да поправим грешките, а онова което е било добре да повдигнем на по-високо ниво. Очаквам промени в играта и тактиката на съперника. Смятам че Хамшик и Мертенс ще бъдат в титулярния състав, както и че Милик няма да бъде първа опция в атаката. В този случай се променя и стилът на игра на съперника, Милик е висок, докато Мертенс и Инсиние ниски, бързи. Какъвто и избор да направи стратегът на Наполи ние се подготвяме по същия начин - обяви Дегенек.

Няма коментари:

Публикуване на коментар