вторник, 27 ноември 2018 г.

Бабич: Всичко зависи от подхода


Цървена звезда отпътува за последното гостуване в груповата фаза на Шампионска лига, а преди дуела с Наполи в сряда от 22 часа, Сърджан Бабич обяви, че сръбският шампион не отива в Италия с бялото знаме.

- Апетитите след мача с Ливърпул пораснаха и в Неапол не отиваме само да изиграем мача, а и да направим резултат. Има много контузени играчи, но ще дадем всичко от себе си. Който и да излезе на терена ще трябва да даде своя максимум, всичко зависи от подхода. Правихме анализ на съперника, видяхме как е играл Киево, определихме своята тактика. Гледали сме и дуелите на Наполи против останалите съперници в групата, надиграха и двата отбора, всяка точка означава много в такава група - заяви защитникът.

Значим опит за червено-белите представлява белградската среща завършена без голове.

- Мачовете у дома са различни. Публиката, атмосферата и всичко което краси нашия терен ни носи голямо предимство. В гостуване е различно, но както казах не се предаваме и отиваме да осъществим добър резултат. Знаем какво ни очаква, възможни са евентуално някои дребни промени, но не нещо което би могло да повлияе в голяма степен. В офанзива би ни харесало първа опция да бъде Милик. Мертенс и Инсиние са по-ниски, ако те играят ще бъде малко по-трудно да ги пазим.

Бабич предимно ще бъде фокусиран над задачите в защита, но ако се отвори възможност като онази, която имаше против Ливърпул, ще даде всичко от себе си да опъне мрежата.

- Топката ме изненада, не можех да реагирам. Ако отново се озова във възможност се надявам да разтреса мрежата - заяви Бабич.

Няма коментари:

Публикуване на коментар