петък, 5 април 2019 г.

Съпругата ми каза - ако подпишеш със Звезда, ще се разведа


"Като малък не съм мечтал да играя за Реал (Мадрид) или Барселона, а за Цървена звезда", заяви Милош Нинкович и обяви, че би искал да завърши кариерата в Сидни.

Милош Нинкович е на 34 години, а сега може да се обърне и да погледне дългата и добра кариера, която е зад него. Спечели Супер лигата с Цървена звезда, игра на Световно първенство за националния отбор на Сърбия, играл е против Лео Меси, Андреа Пирло и Кристиано Роналдо в европейските турнири, печелил е титли с Динамо от Киев.

В интервю за австралийския Smh.com говори за всичко по малко, както и за дузпата, която вкара за Сидни във финала.

Знаят австралийците колко са важни парите във футбола, па ги интересува заради какво Нинкович е отишъл в Звезда през 2013 година. Сигурно това не е било най-солидното предложение, което е имал. Нинкович има интересен отговор. Вероятно и малко се е пошегувал...

"Съпругата ми каза: "Ако подпишеш със Звезда, ще се разведа". Имах и други предложения, но не казах на нея. Казах, че нямам други предложения. Защото ми беше мечта да заиграя за Цървена звезда", каза Нинкович.

И се присети как е изглеждало всичко...

"Дойдох в Звезда и спечелихме титлата след седем години. Това беше нещо невероятно", припомни си Нинкович.

Сравни дуелите между Сидни и Мелбърн със сблъсъците на белградските вечни съперници.

"Чувстваш напрежение чак пет или седем дни преди мача. Почувствах това когато играх за Звезда против Партизан. Преди всеки голям мач усещаш малко напрежение няколко дни преди двубоя. Това усетих против Партизан и същото против Мелбърн", заяви Нинкович.

Няма истинска причина Нинкович за това, но може би има връзка с това къде семейството му е свикнало с живота.

"Искам да завърша кариерата тук, защото съм много щастлив и се чувствам като у дома си", заключи популярният Нине.

Няма коментари:

Публикуване на коментар