сряда, 28 август 2019 г.

Вуканович: Феноменалната атмосфера ни отведе до триумфа


Героят на мача Алекса Вуканович с гол донесе нужния резултат за класирането на Цървена звезда в груповата фаза на Шампионската лига. Най-силно впечатление над футболиста е оставила чудесната обстановка на изпълнения стадион "Райко Митич".

- Мачът беше решен от нашата задружност на терена и феноменалните привърженици. Сигурно е, че без тях не бихме изглеждали така на терена. Бяха нашият 12-и играч и това ни даде още по-голяма сила да осъществим класирането. Влязохме в Шампионската лига и това е най-важното, въпреки че малко ни разстрои изравнителния гол. Неосъзнато се отдръпнахме, но постигнахме реми което ни отведе в груповата фаза. Със сигурност този гол никога няма да го забравя и екипът от този мач ще пазя до края на живота - препълнен от емоции сподели юнакът на Звезда Вуканович.

Отборът на Йънг Бойс даде добър отпор, но не успя да промени резултата в своя полза.

- Те са много качествен състав. Това се видя в тези два мача. Очаквах тежък мач и неизвестност, която последва до самия край. Ние направихме това което се очакваше от нас. Тренирахме усилено, работихме и анализирахме всеки ден тяхната игра и успяхме да се класираме в Шампионската лига.

Експлозия на емоции имаше нападателят на Звезда при отпразнуването на решаващия гол.

- Не знам и какво ми минаваше през главата в този момент. Тръгнах да тичам към нашите привърженици и тогава съотборниците ме наобиколиха и това със сигурност е един от най-хубавите моменти в моята кариера - заключи Вуканович.

Няма коментари:

Публикуване на коментар