вторник, 27 август 2019 г.

Новак Джокович премества тренировката, за да гледа Звезда


Новак Джокович потвърди пред журналиста на РТС Александър Жигич, че е преместил вечерната тренировка, за да гледа мача между Цървена звезда и Йънг Бойс.

Новак Джокович първоначално е имал термин от 15:00 местно време, но когато осъзнал, че това е 21:00 в родината му, веднага казал на треньорите да намерят нов час, вероятно по-късен.

Известно е, че Новак Джокович е голям привърженик на Цървена звезда. Когато има възможност посещава мачове на клуба, дали футболни или баскетболни. За щастие неговият мач от втория кръг не е планиран за днес. Него не би могъл да премести, тренировката може, което и направи.

Дали ще бъде в състояние да тренира след изгледания мач, остава да се види. Всякак ако червено-белите успеят да се класират в Шампионската лига и Новак ще е доволен на тренировката.

"Ще променя часа на тренировката заради мача на Звезда. Не знам как ще завърши футболът и дали ще съм в състояние да тренирам. Може би е по-добре да я направя преди това, после да се гледа на спокойствие, колкото е възможно това. Сигурен съм, че Бог е с тях и борбеният дух ще се изплати", заяви Ноле.

Мачът между Цървена звезда и Йънг Бойс започва в 22:00 часа. Директното излъчване ще бъде по сръбската национална телевизия РТС, Арена Спорт, а в България по Макс Спорт 3.

Няма коментари:

Публикуване на коментар