вторник, 22 октомври 2019 г.

Партизановецът Митрович: С удоволствие осигурих билети за звездашите


Александър Митрович помогна на привържениците на Цървена звезда да се доберат до билети за мача с Тотнъм.

Заради наказание от УЕФА Цървена звезда в Лондон няма да има организирана подкрепа от своите привърженици. Но, това не означава, че червено-белите ще бъдат без запалянковци на стадиона на Тотнъм довечера.

Много звездаши от Белград и цяла Европа са запътиха към столицата на Англия, за да гледат своя отбор в 3 кръг на Шампионската лига. Някои в тази авантюра се упътиха без предварително осигурени билети, па се надяват, че до тях някак ще стигнат на място.

На някои от тях помогна и големият партизановец, един от любимците на Гробарите - Александър Митрович.

Голмайсторът на националния отбор на Сърбия и Фулъм призна, че е помогнал на запалянковци на Звезда да се доберат до билети за мача от Шампионската лига.

"Привърженици на Цървена звезда ми се обадиха за билети. Набавих това скъпоценно парче хартия за тридесет души. И то с удоволствие! Мнозина от тях ще останат няколко дни в Лондон. Вярвам, че Звезда ще има голяма подкрепа", заяви Митрович за "Спортски журнал".

Мача, все пак, ще гледа от вкъщи.

"Ще следя дуела по телевизията, защото утре имам мач от първенството с Лутън. Звезда има шанс да направи изненада, Тотнъм е в малък проблем. Червено-белите безброй пъти доказаха, че са най-добри когато е най-трудно. Англичаните говорят за обстановката в Белград, просто, трябва да "преследват" три точки, тъй като са в незавидна ситуация. И тук е допълнителният шанс на Звезда", оцени Александър Митрович.

Няма коментари:

Публикуване на коментар