вторник, 22 октомври 2019 г.

Звезда против Тотнъм за чудо в Лондон


Футболистите на Цървена звезда тази вечер против Тотнъм в Лондон ще опитат отново да привлекат вниманието на цяла Европа и да направят подвиг в Шампионската лига. Мачът започва от 22 часа.

На ултрамодерния стадион на вицешампиона на Стария континент, с капацитет над 60 000 места, червено-белите търсят голяма изненада и продължение на мечтата за 1/8-финалите, след триумфа над Олимпиакос (3:1) във 2 кръг на Група Б.

Звезда остана непобедена в предходните две гостувания в Лондон и то в северната част, двата пъти против Арсенал (1:1, 0:0) и сигурно всички избраници на Владан Милойевич биха подписали такъв изход.

"Горд съм, че съм треньор на Звезда в този момент. Байерн и Тотнъм са два отбора, които са фаворити когато говорим за структура на клуба и откъде идват. Ние ще се подготвяме както сме го правили досега. Отново ще повторя, нямаме от какво да се плашим. Ще опитаме да наложим нашата игра, ще видим дали ще ни позволи противникът", заяви Милойевич на конференцията за медии в Лондон.

Защитникът Неманя Милунович ще има тежка задача да спре първия стрелец на "шпорите" Хари Кейн.

"Става дума за един от най-добрите нападатели в света. Успяхме в добра степен да спрем Левандовски, това е пътят към успеха. Надявам се, че 11 сърцати момчета ще успеят в тази задача", каза Милунович.

Реми предварително би приел полузащитникът Милош Вулич.

"Тотнъм е в криза, но може мачът против нас да им обърне сезона. Ние сме внимателни, абсолютно не размисляме за тяхната форма, а гледаме себе си. Разбира се, че бих приел реми, всичко освен поражение е успех", заключи Вулич, с Милунович голмайстор в победата над Олимпиакос.

За разлика от предишните гостувания, Цървена звезда ще бъде лишена от голямата подкрепа от трибуните заради наказание от УЕФА.

Мачът е тази вечер от 22 часа.

Същевременно, в Пирея играят Олимпиакос и Байерн, който е лидер в групата с шест точки, три повече от шампиона на Сърбия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар