петък, 10 април 2020 г.

Разпада се клуба в който са играли Модрич, Чорлука, Ловрен, Едуардо и много други


Един от най-познатите клубове в Хърватия се намира пред разпадане, защото главните финансиращи напуснаха управата.

Интер от Запрешич е пред закриване. Отборът от околността на Загреб се намираше във финансова криза, но хора около бизнесмена Велибор Квргич вложиха пари в клуба и го спасиха. Все пак, след кризата предизвикана от корона вируса решиха да се оттеглят и да оставят клуба в затруднение. Черногорският треньор Желько Петрович е известен, че е останал без работа.

- За съжаление, моята работа в Интер е завършена. Обади ми се Квргич и ми каза, че заради неизвестната ситуация предизвикана от корона вируса вече няма възможност със своите партньори да инвестира в клуба. Моят договор беше до 30 май, но ми бе казано, че няма нужда да оставам в Интер. Те ме и доведоха в Интер, казаха, че не могат да осъществят онова което обещаха и раздялата по взаимно съгласие е най-доброто решение в тази тежка ситуация - изтъкна Петрович за "Спортске новости".

Сега се поставя въпрос какво ще стане с играчите. За Интер някога са играли Лука Модрич, Деян Ловрен, Ведран Чорлука, Едуардо Да Силва и други. Припомняме, през 2005 година Цървена звезда победи два пъти Интер в квалификациите за Купата на УЕФА.

Няма коментари:

Публикуване на коментар