четвъртък, 9 април 2020 г.

От Звезда с любов!


Цървена звезда се гордее със своите привърженици и верни членове. Затова в сътрудничество с ексклузивния партньор компанията за залагания "Моцарт" в следващите дни ще обикаля членове на клуба на възраст над 65 години и ще им подарява клубни пакети.

Цървена звезда от създаването изповядва семейните ценности, така и по време на тази пандемия не забравя за своите членове. В сътрудничество с компанията "Моцарт" са осигурени два тона помощи за членове на клуба в Сърбия. Играчите от първия състав, които и в тези извънредни обстоятелства с хуманитарна работа показаха, че са шампиони не само на терена, а и в живота, както и чудесните младежи, които оставиха дълбока следа в младежката Шампионска лига, ще посещават в идните дни звездашите над 65 години и ще им подаряват червено-бели пакети.

Всички структури на клуба са ангажирани, за да клубът организационно и логистично да успее да стигне до всички членове, които заради настоящата ситуация не могат да напускат домовете. Това е само малък знак на внимание на нашия клуб, а повече морална подкрепа към най-възрастните в изолация по време на извънредното положение и пандемията, съобщи шампионът на Сърбия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар