вторник, 26 май 2020 г.

Нов спонсор ще краси екипите на Борусия във върховния сблъсък


Борусия (Дортмунд) има добри опити с природните сили от Норвегия в близкото минало. За сблъсъка на върха с Байерн (Мюнхен), ще има една норвежка природна сила носеща номер 17 и друга украсяваща тениските на отбора на Борусия.

За този мач, основният спонсор на Борусия (Дортмунд) Евоник Индустрис предава водещата позиция на клубните тениски на норвежката марка МЕДОКС, натурална хранителна добавка направена от диви скандинавски боровинки. Това е първият продукт на базираната в Есен група, който ще бъде рекламиран директно към крайните потребители чрез аптеки. Разработен е в Норвегия, където се произвежда от 20 години.

"МЕДОКС най-сетне е достъпен в Германия. Футболът е символ на жизненост, такъв е и МЕДОКС. Така че има смисъл, че ние ще комбинираме емоционалното дърпане на футбола с жизнеността на МЕДОКС", заяви Сузане Плута, директор на потребителските продукти в Евоник.


Тъмновиолетовите капсули МЕДОКС съдържат т.нар. антоцианини. Растителните бои свързват свободните радикали и така предпазват срещу оксидативен стрес - което подсигурява здрави кръвоносни съдове. Екстрактът от диви боровинки е доказан, че има здравословни ползи за сърцето и кръвоносните съдове. Имунната система също се възползва от него, което означава, че силата на зрънцето в капсулата не е подходяща само за атлети.

Включването на тениската ще бъде еднократно и ще бъде допълнено от редица рекламни кампании в аптеки, списания и социалните мрежи. Тениските, които са произведени само за този мач срещу Байерн (Мюнхен), впоследствие ще бъдат раздадени в надпревара и не могат да бъдат купувани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар