събота, 27 ноември 2010 г.

Моуриньо отговори на Венгер, пита къде са титлите на Арсенал


Треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо отговори на критиките на мениджъра на Арсенал Арсен Венгер относно съмнителните изгонвания на двама играчи на "Белия балет" при успеха над Аякс в Шампионската лига. Испанският гранд превзе заглавията, след като Серхио Рамос и Шави Алонсо получиха червени картони в заключителните минути при победата с 4:0 в Амстердам.

Двамата ще пропуснат последния последния мач от груповата фаза и ще са на линия за 1/8-финалите, където Реал си осигури участие. От УЕФА обвиниха двамата футболисти и Моуриньо в непристойно поведение, а Венгер описа изгонванията като "ужасяващи", въпреки че призна, че подобен метод на действие му е хрумвал.

"Венгер трябва да даде специално обяснение на привържениците на Арсенал как не може да спечели поне един малък трофей от 2005 г. Вместо да говори за Реал (Мадрид), господин Венгер трябва да говори за Арсенал и да обясни как загуби за първи път с 0:2 в Шампиноската лига. История за младите хлапета взе да остарява. Саня, Клиши, Уолкът, Фабрегас, Сонг, Насри, Ван Перси, Аршавин не са хлапета. Всички те са топ футболисти", заяви бившият мениджър на Челси пред "Сън".

Сблъсъците между Моуриньо и Венгер имат история от 2005 г. Като мениджър на Челси португалецът нарече френския си колега "воайор". Реакцията беше породена от коментари на Венгер след равенство с Евертън и загуба от Чарлтън в Купата на Лигата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар