събота, 24 октомври 2015 г.

По балкански: сръбски национал изпусна дузпа и своеволно отиде под душовете

Всичко можехме да видим досега в Суперлигата на Сърбия, но това което се случи вчера в Баново Бърдо доказва, че първенството може да бъде описано като аматьорско. Това мнение изразява един от най-големите спортни сайтове в западната съседка.
Чукарички победи Спартак (Суботица) с 3:0, а мачът беше белязан от скандалното поведение на нападателя на гостите Стефан Илич. В 65-ата минута той изпълни дузпа за "гълъбите", но вратарят на домакините отрази удара и след това се случи нещо невсекидневно. Играчът се обърна към треньора Стеван Мойсилович и поиска смяна. Наставникът първоначално се поколеба какво да направи, а след това замени Илич. Младият играч не седна на скамейката с резервните футболисти, както е обичайното, а отиде в съблекалнята.

- Изгубихме мача, защото не контролирахме добре топката, но и заради безобразието, егоизма и себичността, които показаха младите играчи. Мен не ме е срам заради това, защото не ги тренирам така и не ги уча на това, заяви след срещата Мойсилович.
Стефан Илич беше част от "златното поколение" на Сърбия в Нова Зеландия, където вдигна световната титла, а тази постъпка със сигурност ще остане като голямо петно в кариерата му.

Няма коментари:

Публикуване на коментар