вторник, 19 юли 2016 г.

Край - Бандаловски се прости с Гробарите, вече не е в Партизан

Kraj - Bandalovski napustio Partizan!
Два дни преди реванша от втория квалификационен кръг за Лига Европа между Заглембе и Партизан в Хумско е сложена точка на завършека на сътрудничеството с Иван Бандаловски.

Българският национал инициира прекратяване на договора със своето недоволство и от клуба отговориха и се съгласиха сътрудничеството да бъде приключено, въпреки че през зимата беше подписан нов договор Бандаловски да остане в Хумско до следващото лято.

Точката на съвместната работа с Партизан Иван Бандаловски сложи с прощално съобщение в своя профил в Инстаграм, в който написа следното:

"Днес за мен е от най-тежките дни. Проведох чудесна година и половина в моя обичан клуб в който оставих всеки атом сила на терена, изгарях за всеки шут, за всеки гол и нови точки. С момчетата гордо спечелих шампионската титла и Купата на Сърбия, играх в Европа и тези моменти никога няма да забравя, както няма да забравя всяко ръкопляскане, аплодисменти и поддръжка от трибуните и Юга! Горд съм от всяка секунда прекарана на терена пред Гробарите. Животът е непредвидим и ни подготвя за ново пътуване на което тръгвам с куфари любов към Партизан и пълни с най-хубави спомени. Не се прощаваме, само се поздравяваме, защото в мен имате най-голям привърженик. Напред Партизан, до победа!".

Играчът, който играе на позицията десен бек се присъедини към Партизан на 30 януари 2015 г, като замени тежко контузения Мирослав Вуличевич. През сезон 2014/15 г българинът с Партизан спечели шампионската титла, а миналата есен имаше значителна роля в успехите, които "черно-белите" направиха в груповата фаза на Лига Европа.

В началото на новия сезон не можа да се примири с решението на треньора Иван Томич, който му даде ролята на резерва на десния бек, заради което пожела да напусне клуба, което днес се случи.

Снимка, публикувана от Ivan Bandalovski Official🇧🇬 (@bandalovski2) на

Няма коментари:

Публикуване на коментар