четвъртък, 20 октомври 2016 г.

5-годишен се обади в Селтик да се извини, че е изпуснал мач

Louis Kayes Петгодишен привърженик на Селтик се обадил в клуба, за да се извини, че пропуснал мач, тъй като съвпаднал с купона за рожден ден на приятел.

Луис Кайс, от Мудисбърн в Северен Ланаркшир, позвънил в клуба, за да каже, че съжалява, че не е присъствал на съботния мач срещу Мъдъруел.

Майката на момчето, 35-годишната Лиса Кайс, заяви, че му услужила с нейния телефон, за да проведе обаждането.

Пред Би Би Си майката споделя, че синът й се обадил заради чувство за вина.

"Той беше в хола с моя телефон и тогава чух съобщението на гласовата поща на Селтик Парк, казващо "благодаря ви за обаждането".

Г-жа Кайс разкри, че Луис искал да говори с мениджъра на клуба, Брендън Роджърс, и с любимия си футболист, капитанът на Селтик Скот Браун, за да се извини и обясни отсъствието си.

"Той искаше и двамата да знаят, че е пропуснал мача, в случай, че са се оглеждали за него", сподели майката.

Пред шотландската секция на Би Би Си Луис разкри, че партито за рождения ден е било добро, но със сигурност няма да изпусне мача срещу Борусия (Мьонхенгладбах).

Той предсказа победа с 3:1 за своя любим отбор, но призна, че изпитва нервно напрежение преди двубоя.

"Той може би е най-страстният петгодишен, който познавам по отношение на подкрепа за Селтик. Не обича да изпуска мач. Мисля, че Селтик - Мъдъруел ще е последното домакинство което той ще изпусне за доста време. Не смятам, че ще го водим на много други места в съботните следобеди".

Няма коментари:

Публикуване на коментар