вторник, 7 февруари 2017 г.

В събота бие Арсенал, в неделя гледа аматьорски футбол на село - Неманя Матич


Неманя Матич в събота в екипа на Челси допринесе в градското дерби на Висшата лига срещу Арсенал за победата с 3:1, а тогава реши да отскочи на един друг мач. Той беше между отбори от четвърта и пета лига на Сърбия.

Лондонските "сини" позволиха на сръбския футболен ас да прекара остатъка от уикенда в Сърбия, а той веднага използвал възможността да посети родното си село Врело, което се намира на около 15 километра от Обреновац. В него вече има статус на легенда, което не изненадва с оглед на това какво прави за своето Врело.

Този път, краткотрайният престой в Сърбия националът попълни с още футбол. В СК "Матич" изгледа един приятелски мач. Но, какъв?

Само ден след лондонския дуел с "топчиите", Неманя Матич дошъл на мач в който от едната страна бил Хайдук от Лион, седми в четвърта лига, съответно Белградската зона, а от другата страна бил Совляк, който участва в Окръжна лига Колубара, пето ниво на футбола в западната съседка. В нея води в класирането с три точки пред Качер и е на добър път към Зонова лига "Дрина".

Изгледът на класиранията в нискоразредните първенства не е от решаващо значение за Неманя Матич. В неговия край се играе добрият стар футбол. И, това е било съвсем достатъчна причина да дойде на трибуните.

Няма коментари:

Публикуване на коментар