сряда, 25 октомври 2017 г.

Хлапе, поклон до пода! Ако има награда за привърженик на годината - твоя е!

Klinac, naklon do poda! Ako postoji nagrada za navijača godine, tvoja je!
Фантастична история от Англия, заради това съществуват привърженици и ония другите, които себе си наричат такива. Да имаме шапка, бихме я свалили и ще се поклоним пред това момче!

Адам е хлапе което има голяма любов - Хъдърсфийлд. В този момент изживява мечтите си. Неговият клуб е във Висшата лига, върви му добре, а черешката на тортата е историческата победа над Манчестър Юнайтед.

Бил е свидетел на история, на трибуните на стадион "Джон Смит" през изминалия уикенд, разбира се баща му го е водил на мача.

Адам е намерил банкнота от пет паунда, не знаел на кой е изпаднала, не е искал да я задържи, ясно, добре възпитаният момък веднага казал на баща си, че трябва да направят нещо с тези пет паунда.

Логично било да ги прати на клуба, но със специална молба.

Той пратил писмо на директора Шон Джарвис с обяснението, че са намерили 5 паунда, не знаейки чии са, така че принадлежат на клуба. Предложил на директора да помоли мениджъра Давид Вагнер да даде петачката на футболиста Арън Мой, който бил отличен срещу Юнайтед и вкарал гол на "червените дяволи".

Разбира се, приложил и банкнотата в плика.

Джарвис споделил писмото в Туитър, с коментар "Малкият Адам е класа", а в историята се включил и Мой, който приел петте паунда за гола, но само ако се запознае с така предания привърженик Адам.

Продължение на историята следва, но още веднъж, това е класа и истински привърженик.

Няма коментари:

Публикуване на коментар