вторник, 27 февруари 2018 г.

В Сърбия: Разпуснете двата най-големи клуба както отдавна го направиха българите


Последният кръг на Супер лигата на Сърбия постави началото на лавина още преди да натрупа големия сняг. След домакинското равенство 1:1 на Партизан срещу Земун, с гол в 95-ата минута за фаворизирания шампион на страната, започнаха серия скандали. Първо "Парния валяк" се оплака от съдийството заради дузпата от която поведе Земун, а после гостите не останаха длъжни и се надигнаха срещу тиранията на "големите".

В защита на земунци се обявиха официално от Чукарички и нишкия Раднички, а и много читатели коментират в интернет, че е било време да се кажат гласно проблемите на сръбския клубен футбол. Един от тях е оставил интересен коментар под новината съдържаща становището на Земун. Подписалият се като Марковлйев пише:

Нека последният да изгаси светлината

Всяка дума ви е на място. С години търпим междуособните обвинения, а най-добре би било, докато още са на държавните ясли, да ги разпуснат както отдавна направиха българите със своите два най-големи клуба. След това идва приватизацията, а българите имат по-добър рейтинг от нас и Лудогорец, който тези наши великани редовно елиминира от европейските турнири. Достатъчно с терора на големите, разпуснете ги и ги закрийте, а който е последен нека изгаси светлината на стадиона.

Няма коментари:

Публикуване на коментар