сряда, 27 юни 2018 г.

Чиро Блажевич: ФИФА... те са едни обикновени глупаци! Упорито изпадат тъпи като мрак!


Легендарният хърватски треньор Мирослав Чиро Блажевич застана на страната на Сърбия след скандалните решения на ФИФА. Да припомним, Световната футболна федерация три пъти по-остро наказа ФСС за коментиране на провокациите отстрана на Шакири и Джака, които помилва с благо речено смешни наказания.

Президентът на ФСС Славиша Кокеза и селекционерът на националния отбор Младен Кръстаич са наказани с по 5000 франка, а Съюзът с 54 000, докато Гранит Джака и Джердан Шакири са санкционирани с по 10 000 франка, а Стефан Лихтщайнер с 5 000. Двамата албанци и капитанът на Швейцария шириха длани и показваха иредентисткия символ на Велика Албания, обаче, за ФИФА това не е утежняваща околност и изтъкване на политически послания, които по правилата са строго забранени.

- Аз не мога да разбера как се издъни така ФИФА, която трябва да бъде една институция, а упорито изпадат тъпи като мрак... Те очевидно са едни обикновени глупаци. Да им еба майката! Ето, могат да ми наложат наказание заради това, но не ми пука. Трябва да се каже, че Чиро Блажевич ебе майката на ФИФА - заяви Чиро Блажевич за "Курир".

Хърватският треньор, който беше трети със своя национален отбор на Световното първенство във Франция през 1998 година, няма разбиране към хората от ФИФА.

- Това ми е грозно, те само потенцират скандала и търсят косъм в яйцето. Правят се на важни с някакви глупости, които нямат жизнено значение за спорта - заключи Мирослав Чиро Блажевич.

Няма коментари:

Публикуване на коментар