неделя, 30 септември 2018 г.

Кафу: Ще покажем качество, Звезда е там където заслужава заради богатата си история


Цървена звезда я очаква път към Париж където в сряда, 3 октомври, в мач от Група С на Шампионската лига ще премери сили с ПСЖ. Крилото на белградчани Кафу изтъкна, че всички в отбора желаят големи мачове и доказване.

- Звезда днес е на мястото на което като клуб с богата история й принадлежи. Смятам, че този отбор заслужава да мери сили с най-добрите в Европа. Мач в Шампионската лига сам по себе си е предизвикателство за всеки футболист. Ние сме готови, знаем с кой отбор мерим сили и знаем, че не ни очаква лесна работа, но вярвам, че ще докажем качеството което притежаваме - заяви Кафу.

След един изигран кръг в Група С Цървена звезда е на второ място в класирането с една спечелена точка, докато ПСЖ е на дъното без точки.

- Миналата година в Лига Европа, сега в Шампионската лига Цървена звезда показа че има здрава отбрана, не допускаме лесно голове и съм сигурен, че можем да изненадаме всеки противник когато се сблъска с нашата крепост. Също така, в нападение имаме качествени играчи, всички се разбираме добре на терена с напредване на времето и нашата общност и пожертвувателност на терена могат да ни донесат положителен изход.

Кафу вкара втория си гол за Цървена звезда в мача от Супер лигата против Младост.

- Беше труден мач, противникът играе здраво в защита. Трябваше ни малко време, но заиграхме както можем и записахме заслужена победа. Голът в екипа на Звезда ми значи много. В договор с Ебисилио на терена се разбрахме аз да изпълня дузпата. Ритнах в лявата страна на вратаря и, въпреки че тръгна в правилната посока, не успя да отбрани този удар. Още много мачове има пред нас, ще се трудя да бъда още по-добър и да постигна много голове - заключи Кафу.

Няма коментари:

Публикуване на коментар