неделя, 30 септември 2018 г.

Дербито за второто място е в Ниш, Раднички очаква Партизан


Футболистите на Раднички и Партизан играят от 20 часа в Ниш дерби мач от 10-ия кръг на Супер лигата на Сърбия, който може да донесе на победителя еднолично второ място в класирането.

Двата отбора в досегашния ход на първенството имат по шест победи, две ремита и една загуба и са спечелили по 20 точки.

Заради това може да се очаква добър мач на Чаир, който ще бъде добре попълнен в неделя вечерта.

"Раднички има извънреден отбор, отлично е воден от страна на Ненад Лалатович, който пренася своето знание, енергия и опит и на този състав, ясно се вижда неговият подпис. Във върха на класирането са и със сигурност ни очаква тежка задача. Доста неща зависят от Никола Дринчич, който е изключителен играч. Футболист, който е мотор на този отбор, има изключително подаване, изпълнява статични положения и притежава добър удар, от него очаквам най-голямата заплаха", заяви Миркович и допълни:

"Очаквам доста публика, защото играят два отбора от върха на табелата, два добри състава. Сигурен съм, че този мач ще представлява празник на футбола в Ниш, очаквам и доста наши привърженици."

"Това всякак е дербито на кръга в Супер лигата на Сърбия, защото се срещат отбори, които имат еднакъв точков актив след първите девет и имат възможно най-големи амбиции в продължението на сезона. Очаква ни тежък и изискващ мач срещу силен съперник, но ние сме наясно с нашите качества и фактът, че играем вкъщи, така че сме готови да изиграем най-доброто което можем и да оправдаем моментното място в класирането. За Партизан не бих хабил много думи, тъй като всички знаем, че това е един от двата най-големи клуба в Сърбия. Зад тях е един върховен мач с Цървена звезда, добре можехме да видим техните силни страни и знаем колко тежко предизвикателство е пред нас. Все пак, вярвам в Раднички, играем все по-добре и по-добре с напредването на сезона и очаквам в неделя да продължим с положителните резултати", заяви Петър Грбич, който по-рано през кариерата успешно носи и екипа на черно-белите от Белград.

Няма коментари:

Публикуване на коментар