сряда, 28 ноември 2018 г.

Сърнич: Вече сме доказали качеството


Цървена звезда от 22 часа гостува на Наполи в рамките на 5 кръг на груповата фаза на Шампионската лига, а Славолюб Сърнич, офанзивен футболист на червено-белите, преди последното международно гостуване за тази есен не скри оптимизма.

- Дуелът против Ливърпул ни наля самоувереност и със сигурност няма да се спрем до актуалното постижение. Желанието ни е преди всичко да постигнем възможно най-добър резултат и ако е възможно да преминем групата - изтъкна крилото.

Белградското реми против следващия съперник, но и победата над Ливърпул, са показател, че червено-белите имат на какво да се надяват на "Сан Паоло".

- Наполи е много добър отбор, но вече доказахме, че имаме качество да парираме чудесни противници и се надявам, че още веднъж ще се покажем в най-добра светлина.

Въпреки оптимизма, който е производство на четирите спечелени точки от също толкова кръга, Сърнич и неговите съотборници не са заспали на лаврите и изтъкват качеството на съперника.

- Става въпрос за отличен отбор, а когато става дума за атакуващите играчи Инсиние е оставил най-добро впечатление. По моето мнение той е най-добрият играч на Наполи и заслужава специално внимание - каза Сърнич.

Няма коментари:

Публикуване на коментар