петък, 21 декември 2018 г.

Колко заработва Зоран Мамич при арабския милиардер?


Зоран Мамич в събота от 18:30 със своя Ал Аин ще се бори за световната титла против Реал.

Ал Аин е град в ОАЕ. Има 550 хиляди души население и само един клуб, защото шейх Мохамед Бин Зайед Ал Нахян не допуска никой друг клуб освен неговия.

Мамич има договор с "азиатския Реал" до края на сезона, но преди две седмици му е предложен нов и вероятно ще по приеме. Според актуалния контракт е най-платеният хърватски треньор.

"Ако за Нико Ковач се пише, че в Байерн ще получава 5-6 милиона евро годишно, това при тях е сумата в бруто, а при мене нето", разкри през лятото Мамич.

За сравнение, Лука Модрич в Реал заработва осем милиона евро годишно бруто.

Мамич: Ако не вярвам в победата против Реал, не бих се занимавал с тази работа

Хърватският треньор е хит в Емирствата.

"Трудно е да се намерят подходящите думи как се чувствам. Много съм щастлив. Тази прекрасна публика ни избута отвъд границите на възможностите ни. Първият мач играхме 120 минути, вторият също беше тежък, а сега и против Ривър отново проведохме 120 минути на тревата. Трудно беше да се издържи, но съм неописуемо щастлив и горд със своя отбор. Сега отиваме да се подготвим за големия финал", заяви Мамич след голямата победа над Ривър в полуфинала.

Мамич поръча и че вярва в победата в събота.

"Ако не вярвам в победата против Реал, не бих се занимавал с тази работа", заяви бившият треньор на Динамо за чийто исторически успех му честитиха и управниците на ОАЕ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар