вторник, 18 декември 2018 г.

Стойкович удължи договора със Звезда


Чудесният десен бек Филип Стойкович продължи договора с Цървена звезда.

Въпреки че зимната пауза едва започна, в Цървена звезда продължава да се работи, след Милан Павков параф под ново сътрудничество постави и момъкът, който е продукт на школата на клуба.

Стойкович продължи верността с още три години и половина, новият договор трае до лятото на 2022 година.

Продължението на сътрудничеството официализира в присъствието на президента на клуба Светозар Мияилович и спортния директор Митар Мркела.

- Мога да кажа, че съм много щастлив, че подписах договор и с толкова доза щастие отивам на заслужена почивка. Трябва да спомена, че искам всички играчи добре да се отморят и всички да се върнат здрави, усмихнати и готови за началото на зимната подготовка, което пожелавам и на себе си - заяви Стойкович и допълни:

- Сигурно можем да надминем сегашните успехи, както индивидуално, така и отборно. Всичко което направихме досега е подтик за бъдещето което, вярвам, ще ни донесе много хубави неща. Предходните 18 месеца са най-хубавите в моя живот и този ден в който продължих договора ще помня специално. Радвам се на новите срещи със съотборниците на терена и с най-добрите привърженици в света.

И спортният директор Митар Мркела изтъкна задоволство, че Стойкович продължи верността към обичания клуб.

- Изключително е важно, че Стойкович продължи договора. За нас е приоритет в този трансферен прозорец играчите на които им изтичат договорите през лятото сега да подпишат нови. Вече направихме това с Павков, а днес и със Стойкович. В преговори сме с още някои играчи. Много е важно да задържим играчите, които са главното ядро и които носиха всичко в преходната година и половина, и заради терена и заради съблекалнята, защото те знаят как се печелят трофеи в Цървена звезда. Стойкович изигра голям брой мачове на десния бек, а показа и че много добре може да играе и централен бранител, така че в бъдеще ще бъде много важен за нашия отбор както беше и досега. Жуле е отраснал в Звезда и знае какво е Цървена звезда, знам го от младите селекции когато беше на 13 години, и това е нужно на клуба и ще се придържа към тази ценност и в бъдеще - сподели Мркела.

Няма коментари:

Публикуване на коментар