събота, 24 август 2019 г.

Цървена звезда подарява билет за Йънг Бойс на дарителите на кръв


Привържениците, които този уикенд дойдат на стадион "Райко Митич" и участват в традиционната акция "Червено-бяла кръв" ще бъдат наградени с билети за мача против Йънг Бойс.

Всички които искат ще имат възможност в Медия центъра на стадион "Райко Митич" в събота и неделя, 24 и 25 август, в периода от 10 до 18 часа да дадат кръв.

Цървена звезда реши да награди и благодари на онези, които покажат хуманност и участват в 17-ата поредна акция "Червено-бяла кръв". С оглед на това, че акцията се провежда преди реванша от квалификациите за Шампионската лига Цървена звезда - Йънг Бойс, клубът реши на всички дарители на кръв да подари билет за този мач.

Кръв могат да дадат лица от 18 до 65 години, с условието да са здрави, да са се наспали обичайно предната нощ, да са обядвали, да са приели определено количество течности, както и да не са под действието на алкохол или някакви други опиати. Необходимо е интервалът между даването на кръв да бъде три месеца за особи от мъжки, съответно четири месеца за особи от женски пол.

Звездашите винаги са се показвали като хуманни (в предходната акция 903 дарители), а вярваме, че и този път акцията "Червено-бяла кръв" в сътрудничество с Института за трансфузия на кръв ще има голям отзив от страна на нашите привърженици, пише на официалната си страница клубът.

Голям интерес властва за мача против Йънг Бойс, а с възможността да се получи билет, ще има възможност и да се спаси нечий живот.

Звездаши бъдете хуманни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар