сряда, 28 август 2019 г.

Марин: Заслужено до Шампионската лига


Капитанът на Цървена звезда Марко Марин не скри задоволството по повод класирането на Цървена звезда в груповата фаза на най-елитния европейски турнир.

- Стадионът, нашите привърженици и цялата държава са заслужили Цървена звезда да играе в Шампионската лига и най-големите европейски отбори да дойдат на Маракана. Ние дадохме всичко от себе си, след две седмици почивка, от първия кръг квалификации, фокусът ни беше само над влизането в Шампионската лига и успяхме в това - заяви капитанът на червено-белите.

Не му беше лесно на магьосника на Звезда, който предвожда храбрите съотборници до успеха в тези квалификации.

- Беше тежко да се играе тази вечер, но ние сме в плейофа за влизане в Шампионската лига и е нормално винаги да е неизвестно на терена. Не сме и очаквали да имаме лесен мач. Тактически изиграхме добре първото полувреме, не съм сигурен дали гостите изобщо имаха възможност за гол. Борихме се и чакахме възможността в тази 60-а минута. Родич фантастично изтича, а Вуканович постигна отличен гол. В края на първото и началото на второто полувреме отборът на Йънг Бойс беше по-агресивен, но успяхме да се защитим и заслужено да влезем в Шампионската лига - заключи Марин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар