вторник, 26 ноември 2019 г.

Нека небето отново се отвори!


Футболистите на Цървена звезда днес играят голям мач против Байерн! Ела да изпишем историята заедно и небето отново да се отвори!

С тези думи на официалната си страница сръбският шампион призовава привържениците да напълнят Маракана.

Четата на Владан Милойевич има пред себе си може би един от най-добрите отбори в Европа. Може да са по-богати, вероятно имат отбор пред който много биха се уплашили, може би могат да спечелят Шампионската лига, но...

Дошли са в Белград. В нашия град. С намерението да направят същото което и на Тотнъм и Олимпиакос, да победят и вземат три точки. Но, съществува една съществена разлика, а това сте:

ВИЕ!

Най-добрите привърженици на света! Пред които и най-добрите са падали, където най-добрите са създавани!

Приближи се, ще чуеш звука на барабаните, тук зидовете още разказват за вика на севера, който не престава, армията която сплотено гърми, тук зидовете вечно ще говорят за любовта между нея и нас - са думите, които може би най-добре описват "пъкъла" на нашата Маракана!

Нека всяко гърло, всяка душа и общо сърце днес осъществят голяма победа!
Заедно можем много!
Спомняме си миналата година когато на крилете на привържениците нашите момчета победиха сегашния шампион на Европа Ливърпул. Когато най-скъпият вратар Алисон и защитници като Матип и Ван Дайк не можаха да спрат Милан Павков. Спомнете си първия гол. Центрирането на Марко Марин и небесния скок на Павков за първия гол, или бомбата от 20 метра, която момъкът от Войводина упъти към Алисон, който в тази ситуация можеше само да извади топката от мрежата.

Вие бяхте тези, които им дадохте крила. Онези, без които всеки гол, всяка радост, щастие или тъга не е минавала. Винаги със Звезда!

Шампионите играят докато не победят!

Нужни сте им днес! Няма предаване, на ръка разстояние е европейска пролет, а имаме истинска възможност да покажем колко сме големи точно срещу европейски гигант какъвто е Байерн!

Нека гърми Маракана. Да покажем на немците кои сме, откъде сме и чия емблема и цветове обичаме! Трябва да знаят къде са дошли. Трябва да усетят какво означава любовта към червено-белите цветове!

И ДА, НЕБЕТО СЕ ОТВОРИ!
И ДА, СТАДИОНЪТ ЕКСПЛОДИРА!
ТОВА СЕ СЛУЧИ, БРЕ!
И НЕКА ОТНОВО СЕ СЛУЧИ!


Няма коментари:

Публикуване на коментар