понеделник, 14 декември 2020 г.

Джаич: Лакомство за привържениците


 Почетният президент на Цървена звезда Драган Джаич сподели първите впечатления след жребия за 1/16-финалите на Лига Европа. Червено-белите на 18 февруари на Маракана ще посрещнат отбора от Милано, докато седем дни по-късно ще бъде изигран реваншът.

- Преди началото на жребия за 1/16-финалите в Лига Европа казах, че всички потенциални противници са тежки. Това са клубове, които имат феноменални резултати в своите държави, които са ги довели до участие в Европа. Що се отнася до Милан, става дума за голям клуб, тази година е във възход в италианския футбол, след няколко години в които нямаха доминираща роля. Противникът за нашите привърженици, но и за Европа е голямо име. Много би означавало за нас, ако можем да играем пред публика - изтъкна Драган Джаич.

Третата звезда на Звезда не крие задоволството заради факта, че треньорът Деян Станкович отлично познава италианския футбол и точно това смята за голямо предимство.

- Що се отнася до самия изход е рано да се говори за това. Цървена звезда се е срещала с Милан и е правила добри мачове, всички си спомнят тези срещи. Най-важното в този момент е, че сме в 1/16-финалите на Лига Европа и присъстваме между най-големите европейски отбори. За играчите такива мачове ще означават много и ще придобият опит. Предимство е, че нашият треньор Деян Станкович е провел толкова години в италианския футбол, когото отлично познава и сигурно ще направи Цървена звезда достоен противник на Милан. Футболът по тези пространства винаги е в изоставащо положение спрямо европейския, заради големите паузи. Вярвам, че Деян Станкович ще подготви отбора по добър начин и ще дочака мача готов - заключи Драган Джаич.

Няма коментари:

Публикуване на коментар