понеделник, 18 януари 2016 г.

Братя от Барса и Реал подсилват Цървена звезда

David i Dorian Babunski, foto: Instagram Младият футболист на Барселона Давид Бабунски в средата на седмицата ще стане официално нов играч на Цървена звезда, а по всичко изглежда, че от лятото ще дойде и брат му Дориан, футболист на Реал (Мадрид).

Давид Бабунски идва на "Маракана" директно от стадион "Камп Ноу", а целият трансфер е уговорен с настояването на неговия баща Бобан.

Голямото желание на Бобан е синовете му Давид и Дориан да облекат екипа на Цървена звезда.
Foto: Instagram
"Давид му изпълни желанието, Бобан силно желаеше синовете му да дойдат на "Маракана" и нито за момент не е крил колко му се иска трансферът да бъде реализиран. Гарантирам, това ще бъде голямо подсилване за Звезда. Бързо ще стигне потвърждение", разкри Миломир Чурчич, посредник в трансфера и допълни:

"Договорът ще е за две години и половина. Хората ме питат защо Давид напуска Барселона. Отговорът е ясен - погледнете клубната политика на Барса и всичко ще ви е ясно. Меси, Иниеста, Пике, Масчерано... от години носят "червено-синия" екип и е трудно да се влезе в този колектив."
Foto: Instagram
След Давид, "червено-белия" екип през юни трябва да облече и неговият брат Дориан, ученик на мадридския Реал.

"Работата е уговорена. Ще изчакаме лятото, защото тогава Звезда няма да трябва да плаща трансферна сума, а само задължителното обезщетение за първи клуб", обясни Чурчич.
Foto: Instagram

Няма коментари:

Публикуване на коментар