сряда, 16 май 2018 г.

Милойевич в Звезда до 2020 година: Историята ни задължава да дадем всичко от себе си


Треньорът на Цървена звезда Владан Милойевич официално продължи договора си до 2020 година и заяви че историята на клуба задължава винаги да се дава всичко от себе си.

Милойевич постави подписа си в компанията на почетния президент Драган Джаич, президентът Светозар Мияилович, генералния директор Звездан Терзич и спортния директор Митар Мркела.

"Казах, че лесно ще се договорим, така и беше. Не съм имал съмнение, че ще остана. Плановете ни за следващия сезон съвпаднаха и искам да продължа да работя в Цървена звезда, да сътруднича с тези чудесни хора. Тази година разказахме хубава история, в събота ще сложим точката, а после следват нови изкушения. Както винаги, мога само да кажа, че ще дадем всичко от себе си, на това ни задължава историята на клуба", заяви Милойевич.

Президентът на Цървена звезда Светозар Мияилович изтъкна, че е доволен от посоката в която се движи клубът.

"Най-важно е,  че се създаде последователност в треньорската работа. Резултатът от този сезон задължава и имайки предвид какво постигнахме този сезон, очаквам още по-добър резултат през следващия. Целите в Звезда са ясни - шампионска титла, Европа ако дойде - добра дошла е, но същината е да покажем продължителност в спечелването на трофеи. Ние всички очакваме Милойевич да надмине сам себе си, а наблюдавайки как работи тази година, не се съмняваме, че ще се окичи с още голям брой трофеи в Цървена звезда", заяви Мияилович.

Генералният директор Звездан Терзич каза, че е наясно с очакванията на звездашката общност за следващия сезон, а първата голяма стъпка е направена днес.

"Днес свършихме голям дял от стратегическата работа. Треньорът Владан Милойевич подписа договор за две години и до 2020 година ще имаме треньор, който с всички свои капацитети и качества отговаря на профила, който трябва да има треньор на Цървена звезда. Голяма част от работата е свършена за удоволствие на всички. Основната цел за следващия сезон е шампионската титла, макар че сме наясно, че успехите през тази година повдигнаха летвата на очакванията на привържениците на Звезда и ще се потрудим да изпълним техните очаквания", изтъкна Терзич.

Спортният директор на Звезда Митар Мркела също така не скри задоволството си от подписа на Владан Милойевич.

"Много съм доволен, че Владан продължи договора си с още две години. Той е нашето най-голямо подсилване в този трансферен прозорец. Надявам се, че ще продължим да осъществяваме добри резултати и ще опитаме да растем от мач на мач, както го правихме през този сезон", заяви Мркела.

Третата звезда на Звезда Драган Джаич вярва, че това е отличен ход на клуба.

"Добре е, че ще бъде продължено успешното сътрудничество с Милойевич, това е първа стъпка към стабилността и сигурността на клуба. Имахме успешна година и се надявам, че Милойевич ще продължи в същия ритъм и през следващите сезони. Добре е, че договорът е подписан за две години, защото това ще донесе спокойствие. Много е важно да имаш треньор в когото всички имат доверие", смята Джаич.

Няма коментари:

Публикуване на коментар