петък, 18 май 2018 г.

В Сърбия разкриха 25 за Мондиала, питат се кои двама ще отпаднат


Въпреки че селекционерът на Сърбия Младен Кръстаич искаше да скрие картите, не разкривайки разширения списък от 35 играчи, който е пратен във ФИФА, изглежда вече е разкрит и неговия следващ ход!

Днешният "Курир" е дошъл до информация как ще изглежда съкратения списък на Кръстаич с 25 имена, от който след подготовката в Австрия ще отпаднат още две имена.

Както можете да прочетете надолу, въпреки че мнозина бяха почти убедени, че между нападателите ще се намери и Лука Йович след чудесния сезон в Айнтрахт, неговото име го няма в този списък!

От друга страна, редица любители на футбола ги интересува дали в списъка на Кръстаич ще се намери защитникът на Фиорентина Никола Миленкович, но не само че бил в 35-те играчи, а минал и първата селекция, така че ще има възможност по време на подготовката да се бори за място между 23-мата играчи, които ще пътуват на Мондиала в Русия.

Най-голямата неизвестност е около Матия Настасич. Той се възстановява от контузия, няма го в този списък, но ако успее да се оправи, всякак би бил включен в състава и него селекционерът ще го чака буквално до последния момент. От това най-вероятно зависи и дали ще попадне Миленкович на Мондиала...

Очаква се селекционерът по този повод официално да се огласи в понеделник, 21 май, а събирането на националите е планирано за 28 май.

По време на подготовката в Австрия, националният отбор на западната съседка ще изиграе приятелски мачове срещу Мароко на 4 юни в Грац и с Чили на 9 юни във Виена.

Вратари:

Владимир Стойкович (Партизан)
Предраг Райкович (Макаби)
Марко Дмитрович (Ейбар)

Отбрана:

Бранислав Иванович (Зенит)
Антонио Рукавина (Виляреал)
Душан Баста (Лацио)
Никола Максимович (Спартак Москва)
Никола Миленкович (Фиорентина)
Душко Тошич (Бешикташ)
Милош Велкович (Вердер)
Александър Коларов (Рома)
Иван Обрадович (Андерлехт)

Средна линия:

Неманя Матич (Манчестър Юнайтед)
Лука Миливойевич (Кристъл Палас)
Сергей Милинкович-Савич (Лацио)
Адем Ляйич (Торино)
Мият Гачинович (Айнтрахт)
Марко Груйич (Кардиф)
Неманя Гудел (Гуанджоу Евъргранде)
Неманя Радонйич (Цървена звезда)

Нападение:

Александър Митрович (Фулъм)
Александър Прийович (ПАОК)
Душан Тадич (Саутхемптън)
Филип Костич (Хамбургер)
Андрия Живкович (Бенфика)

Няма коментари:

Публикуване на коментар