сряда, 31 октомври 2018 г.

Милойевич: Радва завръщането на Марин и Родич


Треньорът на футболистите на Цървена звезда Владан Милойевич заяви след мача с Бачка (3:1) в 14 кръг на Супер лигата, че заслужено са победили.

- Смятам че победихме заслужено. Трябва да спомена, както казахме и в подготовката, че Бачка е отбор, който обича да играе, което и показа. Чрез организирани нападения стига до завършващи ситуации, вижда се, че съществува модел и работят усърдно. Много ми харесва Бачка, пожелавам на колегата Челар да продължат само така, и му благодаря за хубавите думи - заяви Милойевич.

Особено го радва завръщането на играчите, които бяха извън строя.

- Може да се каже, че за този резултат 3:1 бяхме и по-добри. Дадохме минути на Марко Марин и Милан Родич след дълга пауза и травми. Много по-тежко е когато играете мачове отколкото когато тренирате. Доволен съм от всички участници, някои играчи и отморихме. Имам голям избор, което също ме радва. Играчите с по-малко минути работят добре на тренировките, винаги повтарям, че имам търпение и че всичко ще дойде на своето място.

Милойевич не иска да говори много за точковата разлика. Звезда има 40 точки на върха на класирането, девет повече от Раднички, съответно 13 в сравнение с големия съперник.

- Не гледаме точковата разлика, а на всеки мач специално. Първенството е дълго, едва на третината сме, има още много мачове... Късмет, имаме хубаво време, но когато дойде зимата, заедно с гъстата програма и ритъмът сряда-неделя ще бъде доста по-тежко. Трябва да се фокусираме само на всеки следващ мач, говорим непрекъснато за това и затова сега фокусът е само над дуела с Пролетер в Нови Сад - завърши Милойевич.

Няма коментари:

Публикуване на коментар