сряда, 27 юни 2018 г.

Да не е тъжно, би било смешно, Бразилия се бои от съдията


Бразилските медии говорят, че страх е завладял играчите, но преди всичко селекционера Тите.

Те не са очаквали, че последният мач ще бъде решаващ, а критикуват селекционера че създава допълнително напрежение над отбора, говорейки за арбитрите, съответно играта.

Бразилия беше ощетена на старта срещу Швейцария, срещу Коста Рика съдията нямаше слух за приказките и вайкането на Неймар, а даде картони заради които няколко играчи са в опасност, ако се класират, да не играят в 1/8-финала.

В медиите се появяват съмненията на Тите, че неговите играчи нямат защита, нито Бразилия има някакво влияние във ФИФА, за да има коректно съдийство, което най-благо речено е смешно, защото какво тогава трябва да каже Сърбия след мача срещу Швейцария.

Онова което основно тревожи Селесаео е, че Алиреза Фагани, ирански съдия, ще допусне по-остра игра, като в Бразилия отчитат че Сърбия е физически надмощна и това е единствения й шанс.

Нещо такова казаха и на конференцията за пресата Тите и Миранда.

Несигурни са, огромно е напрежението над Бразилия, защото очакваше две лесни победи и приятелски мач днес в Москва, а сега всичко се решава в 90 минути.

Фаворит са, това никой не оспорва, но е ясно и какво им виси над главата, заради това и сравняват "Мараканасо" против Уругвай и Германия с мача тази вечер, защото никога не са изпадали в груповата фаза на Мондиал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар